Kouvola - Kävelykatu Manski

Craft logo

Olemme avoinna ma-pe 9-18 la 9-15

Craftissa palvelemme aina ilman ajanvarausta!

TÄYDEN PALVELUN PARTURI Kouvolassa

Craft Barbers&Brews on täyden palvelun anniskeleva parturi Kouvolan ydinkeskustassa, kävelykatu Manskilla. Tarjoamme kaikki parturointi­palvelut hiustenleikkauksista parran­muotoiluun. Liikkeessämme on myös monipuolinen tuote­valikoima miesten hius- ja parta­tuotteita.
Miesten parturi Craftissa palvelemme aina ilman ajanvarausta!

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Tarjoilemme olutta ja muita virvokkeita.

Palvelemme aina ilman ajanvarausta!

Parturissamme ei soi iskelmä eikä humppa.

Olemme erikoistuneet miesten karvoitukseen.

look at this first...

...now come visit us.

Craft TIIMI

Kouvola

EVE

Evelle ei riitä ihan ok, vaan hän haluaa, että jokainen asiakas lähtee komeampana kuin tullessa! Even penkissä hoituu kaikenlaiset päät hiusten sekä parran osalta. Kokemusta alalta löytyykin 10 vuotta ja uudet haasteet ovat tervetulleita. Evelle ei ole olemassa vaikeita hiuksia -> challenge accepted!💪🏼Kotipuolessa Eve viettelee rauhallista perhearkea ja opettelee 🐩 trimmausta. Harrastuksiin kuuluu myös 🏋🏼‍♀️

SALLA

Salla on äärimmäisen tarkka työnsä laadusta, eikä hän koskaan päästä asiakasta penkistään pois ennen kuin on letti vimosen päälle jiirissä 👌🏻 Kokemusta hiusalalta hänelle on ehtinyt kertymään 10v. Intohimo työssä on uusien tyylien luominen ja toteuttaminen sekä asiakkaan päivän parantaminen positiivisella asenteellaan. Vapaa-ajan harrastuksina 🏋🏻‍♀️, penkkiurheilu(varsinkin 🏒) ja 😸 rapsuttelu.

IINA

Iina tekee parturin töitä vuosien kokemuksella ja häneltä hoituukin niin hiustenleikkuut kuin parratkin. Uutena taitona tietysti myös sokeroinnit!Parturina hän on erittäin tarkka työnsä jäljestä ja toteuttaa asiakkaille heidän näköisiään tyylejä. Vapaa-ajallaan Iina pyörii 🐎tallilla ja lenkkeilee 🐶 kanssa.

ENNI

Ennillä on useamman vuoden kokemus parturoinnista ja hyvä näkemys siitä, mikä toimii just sulle! Sakset ovat pysyneet Ennillä tiukasti kädessä jo vuodesta 2016 ja opiskeluaikana Enni voitti myös Hiusalan Taitaja -kilpailun Suomen mestaruuden.

"REAL MEN GO TO REAL BARBER"

HINNASTO

alkaen hinnat näet tästä
Opiskelijaetu -5€

Heti Parturiin - Parran muotoilu koneella

Parran muotoilu

6€-32€

Heti Parturiin - Viiksien muotoilu koneella

Viiksien muotoilu

Koneella

6€

Heti Parturiin - Amerikkalainen parranajo veitsellä

Amerikkalainen parranajo

Veitsellä

38€

Hiusvärit

Hiusten värjäys

37€

Heti Parturiin hiustenleikkaus

Hiustenleikkaus

SKINFADE

29€

32€

Heti Parturiin hiusten siistiminen

Siistiminen

sisältää pesun

22€

Heti Parturiin koneajo

Koneajo

16€

Heti Parturiin Poikien hiustenleikkaus

Junior Leikkaus

Alle 10v.

23€

Previous
Next
Liity postituslistalle!

Saat kuukausittain uutiskirjeen Hairman Barbersin uusista kuulumisista, tuotetarjouksista sekä vinkkejä hiusten- ja parranmuotoiluun. Liity NYT!

REAL MEN
GO TO REAL BARBER

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.

Miesten parturi ilman ajanvarausta. Meiltä löydät laadukkaat Uppercut, Beard Monkey ja Barburys hiusten- ja parranhoitotuotteet.

©2021 Hairman Mikko Korpela Oy

SIVUSTON TOTEUTUS

Liity postituslistalle!

Saat kuukausittain uutiskirjeen Hairman Barbersin uusista kuulumisista, tuotetarjouksista sekä vinkkejä hiusten- ja parranmuotoiluun. Liity NYT!